Te is képes vagy rá!

STRESSZOLDÁS
TANULÁSKÖNNYÍTÉS
KÉPESSÉGFEJLESZTÉS
SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS
Te is képes vagy rá! Hogy mire? Bármire, ami a gondolataiban megfogalmazódik.
Hiszem és tapasztalatból mondhatom, hogy az ember élete során folyamatos változáson megy keresztül. Az viszont nem mindegy, hogy hagyja, hogy az élet sodorja, vagy saját maga formálja, alakítja élete, önmaga változásait. Tovább->
Nánássyné Benis Aranka e-mail: teiskepesvagyra.hu@gmail.com telefon: 20 499 7286

2016. május 8., vasárnap






5/30
5 tipp, gondolat, esszencia 30 napon keresztül
8. nap

Bőség és JÓLÉT, JÓLLÉT


Ma egy olyan témát hoztam, amit már régóta forgatok a fejemben, ízlelgetem az energiáját hónapok óta.
Meg kellett tapasztalnom, és mert működik, ezért úgy döntöttem, ma írok Nektek róla.

BŐSÉG BŐSÉG BŐSÉG

Sok tréning, előadás, meditáció hallható a bőségről és annak titkairól, hogy hogyan is érhető el.
Ha ezt a szót hallom, akkor mindig és kivétel nélkül a pénz jut az eszembe. Bőséggel legyen pénzem, anyagi hiányt ne szenvedjek.
Mivel már egy jó ideje úgy működök, hogy odafigyelek érzelmeim jelzéseire, valamiért ez a szó, hogy bőség, további gondolkodásra késztetett. 

A pénzre szükség van, egy energia, ami ugyanolyan, mint mikor tankolsz az autódba, vagy ételt veszel magadhoz, hogy életben maradj. Energia, amit áramoltatni kell.

De nem is ezzel volt a gondom. 

Kezdet kezdetén, amikor még foglalkoztatott a pénz kizárólagos gondolata, tanultam olyan dolgokat, hogy:

„Legyen mindig annyi pénzem, amire szükségem van, meg még egy kicsi”

Ez egy szuper gondolat, mantra, és ahogy elkezdtem ezt a mondatot beépíteni az életembe, működött is. Volt úgy, hogy bevásárlás után pár forint maradt a tárcámban, olyan szinten sikerült „beprogramozni”.

Aztán volt olyan, hogy célul tűztem ki összegeket, hogy mennyit szeretnék birtokolni. DE valahogy mindig csak a pénz volt a szemem előtt és még mindig hiányát éreztem valaminek…

Így gondoltam egy nagyot, áttértem a JÓLÉT-re

„A képzelet minden, a pillanatkép az élet eljövendő eseményeibe”

/Einstein/


A bőség, számomra az anyagiakra korlátozódik. És ha most megnézed, vagy visszagondolsz akár  A TITOK című filmre, - amely nagyon jó film és az egyik kedvencem – de ott is az anyagi bőségre koncentrálódik a lényeg.

Nekem ez kevés…

Nem csak anyagiakban szeretnék jól élni, hanem a hétköznapokban, a családi kapcsolataimban, a gyerekemmel való kapcsolatomban, a férjemmel való kapcsolatomban, a munkámban, a pihenésemben, az emberi, baráti kapcsolataimban.
Ha ügyet kell intéznem bárhol, bármikor azt is jólétben, jóllétben tehessem meg. Ha előttem álló kihívásoknak kell eleget tennem, akkor azt is jólétben, jóllétben tegyem meg. 

Az anyagi jólét a bőség is EGYÜTT a jólléttel, az életem minden területén érezhető jó érzéssel áramoljon az életembe.

Ha már olvastad az előző napokban megírt írásaimat, akkor már tudod, hogy hogyan építsd be az életedbe a szeretetet, a szeretet energiájának áramlását. Egy kevés gyakorlás és működtetés után rá fogsz érezni a jólét, jóllét érzésére is.

Építs az életedbe sok-sok jólétet, jóllétet, hogy elérd az igazi jóllét bőséget!

A szeretet energiája a szívedben még több szeretetet generál. A jólét energiája az érzelmeidben még több jólétet generál.

„Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.”

W. Clement Stone


A jóllét érzése mindig, minden egyes pillanatban az életedben a jólét érzését kelti. Jó az, amit éppen csinálsz, jól érzed magad a bőrödben, jó érzéssel végzed a hétköznapi feladataidat is. Egészséges vagy.
A fejlődési szintednek megfelelően, a komfortzónád folyamatos tágításának megfelelően, mindig minden időben a JÓLLÉT, JÓLÉT energiája fog körülvenni Téged!

ÉLJ JÓLÉTBEN!

1., Döntsd el, hogy mit szeretnél! Kiegyensúlyozott kapcsolatot, békés otthont, sikeres ügyintézési körülményeket. Bármit, amilyen kihívás előtt állsz.

2., ENGEDD MEG MAGADNAK, HIDD EL, HOGY A TIÉD LEHET. Ez most lehet, hogy furcsán hangzik, de igen, engedd meg magadnak, hogy a Tiéd a sikeres végeredmény és jó érzéssel tölt el a hozzá vezető út!

3., Képzeld el a fejedben, mint egy álomképet. Játszd le gondolatban, hogy hogyan oldod meg a kihívást, amit sikerrel zársz.

4., Érezd, hogy már a tiéd, meg is oldottad. Érezd a jólét, jóllét állapotát!

5., Legyél hálás érte!


Élj JÓLÉTBEN, JÓLLÉTBEN mindig, minden életterületeden!





Ma is Neked szeretettel!




Nánássyné Benis Aranka
kineziológus
szellemi gyógyító – parapszichológus
Alternatív Képességfejlesztési Tanácsadó
20/499-7286


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése