Te is képes vagy rá!

STRESSZOLDÁS
TANULÁSKÖNNYÍTÉS
KÉPESSÉGFEJLESZTÉS
SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS
Te is képes vagy rá! Hogy mire? Bármire, ami a gondolataiban megfogalmazódik.
Hiszem és tapasztalatból mondhatom, hogy az ember élete során folyamatos változáson megy keresztül. Az viszont nem mindegy, hogy hagyja, hogy az élet sodorja, vagy saját maga formálja, alakítja élete, önmaga változásait. Tovább->
Nánássyné Benis Aranka e-mail: teiskepesvagyra.hu@gmail.com telefon: 20 499 7286

2016. május 14., szombat






5/30

5 tipp, gondolat, esszencia 30 napon keresztül

14. nap


ÉREZD A BOLDOGSÁGOT MOST!

Majd ha felépül a házunk boldogabb leszek...
Majd ha levizsgázok boldogabb leszek...
Majd akkor ha….. BOLDOGABB LESZEK

Tudnád folytatni? Te mit írnál a …ha…. után?

Ezek az érzések mind – mind a jövőre kivetített érzések, bármikor mondod ki őket MINDIG a jövődre vonatkozik, tehát sohasem fogod tudni elérni.

Ahhoz, hogy meg tudd teremteni, a jelenbeli időre kell fókuszálni, tehát már MOST érezd, teremtsd meg gondolatban, vizualizációban azokat az érzéseket, amire vágysz.

Boldog leszek, amint leadom a súlyfeleslegemet. Elnézést, de mi köze a boldogságnak a testsúlyhoz? Semmi – hacsak nem gondoljuk, mondjuk és hisszük azt. Az efféle önként vállalt korlátok egy, a saját természetfeletti képességeinket korlátozó hiedelem eredményei, szemben állnak a gondolatok dolgokká válnak elvvel, figyelmen kívül hagyják a valódi varázslatot és hamis színben tüntetnek fel minden új megvalósulást. Ezek vezetnek bennünket arra a gondolatra, hogy logikailag és fizikailag pontosan kell számítanunk, hogyan váltsuk valóra az álmainkat, ami végeredményben szükségtelen korlátokat és megszorításokat teremt.

A hiedelemrendszered kiterjesztése érdekében talán a legerőteljesebb dolog, amit tehetsz, ha ÉLVEZED AZ ÉLETEDET A JELENBEN. Éld meg az álmaidat olyan mértékben, amennyire jelenleg megteheted.
Mike Dooley

Azt mondod magadnak, hogy ha idősebb leszel, egy kicsit lassítasz majd, lazítasz, észreveszed az lét apró örömeit, utazgatsz és élvezed az életet. De miért halasztanád későbbre az álmaidat?
Engedd meg magadnak az élet apó örömeit! MOST A JELENBEN!

Ha hiszed, hogy megérdemled, az ÉLET MEGADJA NEKED!

Bármi is az, amit most akarsz, add meg belőle magadnak, amit csak tudsz!
Ha szerelmet, boldogságot, gazdagságot akarsz, akkor először teremtsd meg gondolatban. A lehető legélénkebben képzeld el az életedet olyannak, mintha már megkaptad volna azt, amit kívánsz. Vizualizálj látványt, hangokat, érzéseket, és ami a legfontosabb OLYAN ÉRZELMEKET, AMILYENEKET ÉREZNI SZERETNÉL!

Minden út az első lépéssel kezdődik!

Tedd meg az első lépést, cselekedj és engedd meg magadnak a sikerspirálban való áramlást!






Ma is Neked szeretettel!
Nánássyné Benis Aranka
kineziológus
szellemi gyógyító – parapszichológus
Alternatív Képességfejlesztési Tanácsadó
20/499-7286

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése