Te is képes vagy rá!

STRESSZOLDÁS
TANULÁSKÖNNYÍTÉS
KÉPESSÉGFEJLESZTÉS
SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS
Te is képes vagy rá! Hogy mire? Bármire, ami a gondolataiban megfogalmazódik.
Hiszem és tapasztalatból mondhatom, hogy az ember élete során folyamatos változáson megy keresztül. Az viszont nem mindegy, hogy hagyja, hogy az élet sodorja, vagy saját maga formálja, alakítja élete, önmaga változásait. Tovább->
Nánássyné Benis Aranka e-mail: teiskepesvagyra.hu@gmail.com telefon: 20 499 7286

2016. május 1., vasárnap





5/30
Napi 5 tipp, gondolat, lélek esszencia 30 napon keresztül
1. nap


HÁLÁS VAGYOK….

Anyák napja hajnalára ébredtünk.
Csodaszép nap, minden tele virággal és még a nap is kisüt ránk. Lázasan készülsz az ajándékozással, már biztosan vettél virágot, vagy valami finom édességet !

BOLDOG ANYÁK NAPJÁT!

Ma van lehetősége mindenkinek megköszönni mindazt, amit édesanyja tett érte…
Ha még él édesanyád és meg is ölelgetheted, akkor különös kiváltságban van részed és kívánom, hogy még nagyon sokáig legyen részed benne!

EMLÉKSZEM….

Emlékszem azokra az éjszakákra, amikor lázas betegen feküdtem és ott ült az ágyam mellett, virrasztott.
Vagy arra is határozottan emlékszem, hogy mind a ketten az öcsémmel kórházba kerültünk és anyu minden nap jött látogatni. Nem tudott sokáig ott lenni a látogatási idő korlátozása miatt, de emlékszem, hogy az ablakon kukucskált be hozzánk, amíg nem tudott bejönni.

Emlékszem arra is, amikor két kezével gyúrta a tésztát, hogy nekem nudlit csináljon.

Vagy arra, hogy alig láttuk otthon, míg gyerek voltam, mert reggel már elment dolgozni hatkor és este hatkor ért haza, mert túlórázni kellett a cipőüzemben, ahol várta a rakományt a kamion. És ő nap mint nap szívta be a cipőragasztó szagát….

Vagy arra, hogy egész héten dolgozott és szombaton egész nap főzött, mosott, takarított, majd fáradtan rogyott le a fotelba mire délután lett.

Sok mindenre nem emlékszem, az első lépéseimre, amikor megtanultam járni, felállni. A pici babaként végigsírt éjszakákra. De ő ott volt mellettem. És bármikor, amikor szükségem volt rá, számíthattam.

Ja és most jut eszembe, hogy amikor a szomszéd faluba mentünk disco-ba , mivel nem volt buszjárat, éjszaka jött le értünk.  Úgy ahogy volt, hálóingben.  Csak hogy ne üljünk be idegenek autójába. Ahányan voltunk a faluból, egymás hegyén - hátán ültünk a kocsiban.

Te, aki olvasod ezeket a sorokat, ülj le egy pillanatra, keresd ki emlékeid közül, hogy mit kaptál édesanyádtól ! Emlékezz vissza!

Türelmet, törődést, gondoskodást!

Most rajtad a sor, gondold végig, miért lehetsz hálás édesanyádnak!
Nem sok, csak öt dolgot keress

Gondold végig,…

Köszönöm ANYU,

HÁLÁS VAGYOK, MERT…..






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése