Te is képes vagy rá!

STRESSZOLDÁS
TANULÁSKÖNNYÍTÉS
KÉPESSÉGFEJLESZTÉS
SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS
Te is képes vagy rá! Hogy mire? Bármire, ami a gondolataiban megfogalmazódik.
Hiszem és tapasztalatból mondhatom, hogy az ember élete során folyamatos változáson megy keresztül. Az viszont nem mindegy, hogy hagyja, hogy az élet sodorja, vagy saját maga formálja, alakítja élete, önmaga változásait. Tovább->
Nánássyné Benis Aranka e-mail: teiskepesvagyra.hu@gmail.com telefon: 20 499 7286

2015. december 3., csütörtök

Boldogság



„Az Univerzum és az élet csodája pedig leginkább akkor dolgozik az érdekedben, amikor boldog vagy, és azt teszed, amit akarsz”
/Mike Dooley/


És hogy tehetnéd magad boldoggá? 5 tipp a boldogságszinted emeléséhez!

Kezd aprócska lépésenként:

  1.  Hallgass reggelente pezsdítő, táncra perdítő zenét – ettől máris jobb kedved lesz!
  2. Fogyaszd a kávédat a kedvenc bögrédből, vagy olyan bögréből, amit olyan valakitől kaptál aki kedves Neked! Add meg a módját, legyen habos, fahéj illatú, de szórhatsz rá karamellát. Legyen rá időd, nagyon kellemes lehet, ha beiktatjátok a reggeli kávézást a kedveseddel egy kis beszélgetés mellett. 
  3.  Cseréld le a telefonod csengőhangját. Már úgyis megszoktad. Valami kellemes lágy zenére, vagy valamilyen dögös táncra perdítősre, amitől jó kedved lesz, ha meghallod! De a karácsony is közeleg, tölts le karácsonyi zenét! 
  4.   Minden nap öleld meg szeretteid! Tudsz róla, hogy napi négy ölelés szükséges a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz? Gyarapítsd a boldogságod, szóval, ölelésre fel! 
  5.   Dicsérj meg minden nap valakit! A kedvességéért, figyelmességéért, tudásáért, segítőkészségéért vagy csak azért mert szépen mosolyog!


Pár apróság, de ha hajlandó vagy a változtatásokra máris javulhat a boldogságszinted!
Tégy lépeseket Magadért és figyeld a változást!

Ahogy Vida Ági /Gazdagmami/ is már megmondta:



„Létezik egy nagyon hatásos gyakorlat, amit évekkel ezelőtt kezdtem el használni. Az első dolog, ha egy személyre vagy egy állatra gondolok, vagy, ha először találkozom velük, mindenképp az mondom nekik, hogy: „Kívánom, hogy boldog légy!

/Richard Gere/
/FORRÁS: tudasfaja.com/



KÍVÁNOM, HOGY BOLDOG LÉGY!
mert tudom
TE IS KÉPES VAGY RÁ!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése